liverpool road

With views into Richmond Park, this family home was a hotpotch of dark multiple rooms.

We openend up the space, maximising ceiling heights and lowering the rear section of the house, whilst respecting the impact on the neighbours.

The ground floor is now a light open plan delight. Making use of the exsiting garage footprint, enabled a west facing dining space for soaking up the afternoon and evening sun. And then, as the light begins to fade an electric sliding rooflight opens up for those late night supper parties under the stars.

The house is filled with mid century modern furniture, curated spaces and beautiful flowers (always)

One of our favourite spots is the timber clad window seat looking out onto the little apple tree.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon